Over ons

2006 - 2014 Leiden

Vader stond naast zijn werk, met van alles en nog wat in de weekenden op markten gestaan. Dit was een hobby en altijd erg gezellig, de laatste jaren ging dochter mee.
Naast de markten waren wij ook altijd bezig met onze boot. Onze vakanties ? Met de boot door Nederland touren ! Van jongs af aan weten vader en dochter niets anders dan bezig zijn met boten. Onderdelen waren lastig te krijgen of aardig prijzig. Vader had altijd een droom; een eigen winkel met in- en verkoop van bootonderdelen.
Dochter was klaar met studie en samen besloten ze om de stap te zetten naar een eigen winkel.

2014 - 2016 Leiden

Montagne Watersport kwam naar Leiden en begon Montagne Watersport nu echt vorm te krijgen met een webshop. Internet was nog steeds pril en onbekend maar we wilden graag onze artikelen laten zien aan de klanten en verzenden was geen probleem.

2016 - 2021 Katwijk

Toen kwamen we in Katwijk terecht, daar lag onze boot ook in de jachthaven en was eigenlijk perfect voor ons. Hier hebben wij enkele jaren heerlijk gezeten, maar na verloop van tijd werd dit ook te klein en inmiddels waren de zeilen ook uitgebreid waardoor we toe waren aan een andere lokatie.

2021 - heden

Sinds 2021 zijn wij gevestigd in Leimuiden

Volg ons

Winkelwagen
Scroll naar boven