Inbreng

Hoe gaan wij te werk;

U mag uiteraard langs komen met of zonder Uw spullen. Komt U langs zonder spullen dan zien wij graag foto’s van de aanboden spullen. Wilt U niet eerst langs komen dan kunt U uiteraard ook eerst mailen met foto’s.

Samen bepalen wij wat U redelijkerwijs voor de artikelen kunt ontvangen. Het voordeel voor U is dat U geen geloop aan de deur heeft en weer ruimte in Uw schuur/zolder. U bent snel van Uw spullen af, zodat U meer tijd over heeft, wij kunnen zo ons aanbod uitbreiden en onze andere klanten weer blij maken.

Wij hebben in principe voor alles interesse, mits het artikel in goede staat is en uiteraard perfect functioneert. U kunt denken aan binnen- en buitenboordmotoren, stuurwielen, navigatieapparatuur, opladers,  blokken, katrollen, zeilen, ankers, kabelaring, communicatieapparatuur, dieptemeters, davits, zwemvesten, kompassen, bootkoelkasten, en ga zo maar door.

Binnen- en buitenboordmotoren die niet meer functioneren mits compleet willen wij ook eventueel van U kopen.

Mocht U iets willen inbrengen, en het geeft problemen omdat het te zwaar of te groot is, kunnen wij eventueel in overleg de spullen bij U ophalen.

Voor het aanbieden van Uw spullen kunt U contact met ons opnemen of langs komen.

 De Bazaar, Beverwijk

 Watersport markt, Veerpolder in Warmond  (2013)

 Watersport markt, Veerpolder in Warmond (2015)

 Watersport markt, De Does in Leiderdorp (2015)

Watersportdag, Katwijk (september 2016)

Weekmarkt, Sassenheim in het centrum aan de Hoofdstraat (2017)

KWV de Kaag, Warmond (april 2017)

Mega markt, Hazerswoude (2018)

KWV de Kaag, Warmond (april 2018)

Winkelwagen
Scroll naar boven