Wij verkopen graag Uw aangeboden spullen

Als U wilt kunnen wij het door U aangeboden artikel voor U verkopen in onze webwinkel en op de markt.

U bepaalt samen met ons wat U wilt ontvangen voor Uw artikel. Wij gaan aan de slag zowel in de webwinkel als op braderieën en markten. Wij behandelen Uw artikel met de grootste zorg en brengen het onder de aandacht van een breed publiek. De voordelen voor U zijn duidelijk; geen geloop aan de deur, weer ruimte in Uw schuur/zolder, en achteraf geen gezeur.

Wij kunnen in principe alles voor U verkopen, mits het artikel in goede staat is en uiteraard perfect functioneert.Binnen en buitenboordmotoren, stuurwielen, navigatieapparatuur, oplader’s, accu’s, kleding, blokken, katrollen, zeilen, ankers touwen, communicatieapparatuur, dieptemeter’s  davits, zwemvesten, kompassen, koelkasten, en ga zo maar door.

Mocht U iets willen inbrengen, en het geeft problemen omdat het te zwaar of te groot is, kunnen wij als extra service de spullen gratis bij U thuis komen ophalen.

Buitenboordmotoren die niet meer functioneren willen wij ook eventueel van U kopen.

WIJ HEBBEN OOK EEN RUIME SORTERING TWEEDEHANDS ONDERDELEN VOOR BINNEN EN BUITENBOORDMOTOREN o.a. staartstukken, schroeven, blokken, startmotoren, carburateurs, bobine’s, enz.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN:

Uw ingebrachte spullen blijven minimaal 2 maanden onder ons beheer, als het artikel binnen deze termijn nog niet is verkocht nemen wij contact met U op en kunnen de termijn met nog eens 2 maanden verlengen. Wij overleggen samen met U of de prijs misschien moet worden herzien en passen zo nodig het e.a. aan. U kunt er ook voor kiezen om Uw artikel weer op te halen. Kiest U voor nog een periode van twee maanden en het artikel is daarna nog niet verkocht, brengen wij U een passend bod uit, of U haalt het artikel kosteloos weer op. Artikelen die na een totale periode van zes maanden niet zijn terug gehaald worden automatisch eigendom van Montagne-Watersport. Wanneer artikelen binnen het termijn van twee maanden worden opgehaald wordt er 15% provisie over het afgesproken bedrag berekend.

 De Bazaar, Beverwijk

 Watersport markt, Veerpolder in Warmond  (2013)

 Watersport markt, Veerpolder in Warmond (2015)

 Watersport markt, De Does in Leiderdorp (2015)

Watersportdag, Katwijk (september 2016)

Weekmarkt, Sassenheim in het centrum aan de Hoofdstraat (2017)

KWV de Kaag, Warmond (april 2017)

Mega markt, Hazerswoude (2018)

KWV de Kaag, Warmond (april 2018)